sähköpostiosoite

Mintsi3@hotmail.com

Viestiä niin laitan kutsun :)

maanantai 31. tammikuuta 2011

Rhyme&Reason

Itse lähdin valitsemaan omaa malliani Niinan innoittamana ja löytyihän se.
kangaskin oli valmiina ja ei muuta kuin 25.1.2011 ensimmäiset pistot yhdellä langalla yhden yli ja nyt olen hiukan saanut tehtyä oikeaa yläkulmaa.

5 kommenttia:

 1. Mikä sulla on kankaana? Tilasin just eka HAED -mallini ja mietin sitä kangasvalintaa. Jotku kai tekee 18 count aidallekin... tehdäänkö silloin 2 säikeellä? Itse tykkään kyllä enemmän noista eavenwave-kankaista...

  VastaaPoista
 2. Onpas upea tuo mallisi , miten paljon hienoja yksityiskohtia siinä onkaan..

  Hyvä ajatus perustaa tämä blogi!

  Mä en vielä oikein ole "HAED-vuosikurssilla "
  mutta kun saan edes toisen isoista samplereistani valmiiksi voisin vaikka harkita
  Haed-aloitusta :)

  VastaaPoista
 3. Noiden yksityiskohtien tähden tähän malliin päädyin, ajatukset kun kimpoili jo tuelviin lapsenlapsiin ;D ja noin iso töinen kun tuokin on tahdon että se pysäyttää katselemaan (ainakin ne lapsenlapset) miks ei myös aikuisetkin :)
  Saas vaan nähdä minä vuonna tämä valmistuu? ;D

  VastaaPoista
 4. Lumiruusu, ei muuta kuin malleja läpi käymään ja varmasti sieltä löytyy se mikä kolahtaa ja eihän se ole sitten muuta kuina aloittaa :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Minä en voi tämän blogin ulkoasua muokata, niin täytyy sinulta pyytää: laittaisitko niin, että blogitunnistelista näkyy sivupalkissa? Olisi sitten helppo vilkaista jonkun tietyn työn edistymistä, kun vaan klikkaisi tunnisteesta niin saisi heti näkymään ne merkinnät, joissa on siitä työstä kyse.

  VastaaPoista