sähköpostiosoite

Mintsi3@hotmail.com

Viestiä niin laitan kutsun :)

perjantai 4. helmikuuta 2011

Heli esittäytyy

Hei,

Olen Heli, työaikana opettaja (englanti, elämänkatsomustieto, filosofia) ja vapaa-aikana ristipistoaddikti, ja blogi minulla on täällä.

Pistelyissä minulla on nykyään aina "aktiivisesti kesken" kaksi työtä: yksi iso, jota tehdään kotona silloin kun on aikaa ja energiaa istahtaa pitemmäksi ajaksi alas pistelemään, ja yksi pienempi, jota tehdään reissussa tai silloin kun isolle ei ole aikaa tai energiaa. "Isona työnä" on HAEDia, "pienenä työnä" jotain pientä kivaa esim. Prairie Schoolerilta tai Little House Needleworksilta. Pistelen jompaakumpaa aktiivisesti kesken olevaa työtä ainakin jonkin verran joka päivä, riippuen siitä miten on aikaa ja energiaa.

Muissa harrastuksissa löytyy tietokonepelejä (lähinnä seikkailu- ja hidden object -pelejä bigfishgames.comista), lautapelejä, roolipelejä, lukemista, pöytälaatikkorunoilua ja - sokerina pohjalla nolo tunnustus - Facebookissa roikkumista erinäisten pelien kuten esim. Pet Societyn parissa.

Postailen tänne edistystäni kulloinkin kesken olevassa HAEDissa kerran kuussa. Ihanaa päästä seuraamaan muittenkin projekteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti