sähköpostiosoite

Mintsi3@hotmail.com

Viestiä niin laitan kutsun :)

torstai 5. toukokuuta 2011

The Encounter & maalis-huhti
Minun kamerani on huollossa jo toista kuukautta, siksi olen siirtänyt ja siirtänyt tänne kirjoittamista. Nyt kuitenkin päätin ottaa kännykällä tosi huonot kuvat ja laittaa tänne edistymiseni. Edellisen päivityksen jälkeen on valmistunut 1 1/2 sivua. Velho on tullut näkyviin vasemmalla alakulmassa ja sitten olen jatkanut lohikäärmeen siipeä keskiosassa.

Normaali etenemistahtini on suurinpiirtein sivu kuukaudessa, mutta tämän nykyisen sivun kanssa on mennyt pidempään. Osittain kevät verottaa sisällä istumista ja pistelyä, mutta on tämä kyllä myös aikaa vievä osa työstäni. Hyvin pitkälti koko sivu on sellaista 'muutama pisto yhtä väriä ja sitten muutama toista', jolloin aikaa menee enemmän. Olen kyllä ihan tykännyt pistellä tätäkin vaihetta - varsinkin kun tiedän, että seuraavaksi on luvassa lohikäärmeen naama:-)

Pahoittelut vielä tosi huonoista kuvista!

2 kommenttia:

  1. Saisinpa itsekin pidettyä yllä tuollaista tahtia! Mulla menee yhteen sivuun aina 3-4 kuukautta...

    VastaaPoista
  2. Jokaiselle sopii omanlaisensa tahti! Ja minullahan on vain tämä yksi työ. Lisäksi olen hoitovapaalla eli kotiäiti - joten on sitä aikaakin sitten eri tavalla kun työssäkäyvällä tai opiskelevalla.

    VastaaPoista