sähköpostiosoite

Mintsi3@hotmail.com

Viestiä niin laitan kutsun :)

lauantai 21. tammikuuta 2012

Faery Tales

Uusi ryhmäläinen esittäytyy : ) Olen Paula, 35 vuotias Michael Powellin fanittaja, joka sattui näkemään netissä Faery Tales ristipistotyön. Ja loppu onkin sitten historiaa : ) Ennen joulua tilasin tuon ristipistotyön ja kuukauden verran sitä hanakasti odotin postista. Ja vihdoinkin tällä viikolla oli noutokortti tipahtanut postiluukusta! Kankaana on 18 ct aida. Vielä ei ole pistoakaan pistelty, mutta ensimmäinen sivu on jo suurennettuna odottamassa, langat puolasin tänään koteloon ja kankaan reunat on viimeistelty silitettävällä merkkausnauhalla. Tästä on hyvä jatkaa. Tervehdys kaikille ryhmäläisille : )
5 kommenttia:

 1. Onpas upea malli ja tosi kauniilta näyttävät langat puolattuna kotelossaan :)
  Minä teen ite lähinnä pienempiä töitä mutta
  rp-kerho kaverini Pirkko pistelee juuri
  HAED mallia "Angel,Lion and Lamb ".
  Siinä kankaana on 14ct aida joten valmiista taulusta tulee valtava...

  Hienoa nähdä miten aloitat työn !! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ja tervetuloa! Ihanaa saada tänne uusia jäseniä, jospa tämä tästä vaikka vielä herää henkiin. :) On ollut aika yksinäistä täällä tähän mennessä.

  VastaaPoista
 3. IIK, mikä malli, niin paljon pieniä yksityiskohtia!! kunpa saisin aiemmin aloittamani valmiiksi ni voisin aloitella uutta ja tässä oliskin kiva malli taas :D

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa mukaan. Itse en ole tänne pitkään aikaan päivittänyt, mutta käyn kyllä aktiivisesti lukemassa. Silloin kun innostun pistelemään niin pistelen Shh Now-mallia. Siitä ei ole kuvaa täällä, koska toistaiseksi työssä on vain valkoista palkkia. Pitäisi kaivaa taas esiin You make my heart melt ilmaismalli.

  Minkä kokoinen tuo Faery Tales on kun se pistellään 18 ct aidalle? Itsekin olen tuota mallia himoinnut. :)

  Huokuttavasti langat esillä. :)

  VastaaPoista
 5. 82 x 64 cm on tuon koko 18 ct aidalle. Vielä on kaikki langat korkkaamatta ja kangas myös. Viikolla ei oikein jaksa tehdä mitään ku aamuherätykset on ennen 5 :( Jos jotain jaksaa pistellä, niin sitten vain Michael Powellin selkeää sinistä taivasta, jossa ei tarvi juuri mitään ajatella. Powellin päivityksiä löytyy blogistani http://dreamingourbothersaway.blogspot.com ja vanha blogi on osoitteessa http://pampam.vuodatus.net

  VastaaPoista