sähköpostiosoite

Mintsi3@hotmail.com

Viestiä niin laitan kutsun :)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hankinnoista

Kuinka olette hankkineet omat tarvikkeet töihin? Oletteko ostaneet mallin, kankaan ja langat erikseen? Lähinnä mietityttää mikä on edullisin paikka ostaa esim. dmc-lankoja netistä...? Mahdollisesti jokin ulkomaalainen kauppa? Itse ostin koko paketin mallineen, kankaineen ja lankoineen Colray Crafts nettikaupasta.

4 kommenttia:

 1. Tähän työhon tilasin kankaan ja langat Kirjokkaasta, koska sieltä löytyi kangas ja lankojen välillä hintaero ei suomalaisissa kaupoissa ollut huima.
  Yleensä tutkin ja vertailen hintoja ulkomaisten ja kotimaisten välillä, mutta tuolloin halusin kankaan ja langat mahdollisimman pian, jotta hitaalla pistelytahdillani pääsisin aloittamaan pikaisesti.

  VastaaPoista
 2. Minä tilaan kankaat ja langat aina 123stitch.comista. Sieltä saa DMC-lankoja kolme tokkaa sillä hinnalla minkä suomalaisissa kaupoissa maksaa yksi tokka. HAED-töihin kun tarvitaan niin paljon eri sävyjä, niin hintaero koko paketin (kangas + langat) hintoja vertaillessa on monta kymmentä euroa 123stitch.comin hyväksi. Olen aina saanut 123stitch.comista tilaukseni 5-10 arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. HAED-ohjeet ostan aina PDF-tiedostoina suoraan HAED-sivustolta ja tulostan kotona.

  VastaaPoista
 3. Minulta löytyy kaikki DMC-langat eli yhteensä 447 eriväristä tokkaa. Ostan aina sitä mukaa uuden, kun joku sävy loppuu. Ostin kaikki langat käyttämättöminä huuto.netistä. Laskin että yhden tokan hinnaksi tuli näin 0,30 €. Kaikki langat = 1 huuto.

  Kankaita ostan Kirjokkaasta tai Casa Ceninasta. (italiainen nettikauppa.) Sieltä saa myös HAED malleja, mutta ostan yleensä mallin PDF-tiedostona suoraan HAED-sivustolta.

  VastaaPoista
 4. Tähän työhön, kankaan olen joskus vuosia sitten ostanut kimppakappana joten hiukan alennusta siinä ja kangas olikin tosi riittoisa, tässä viimeinen pala :P Tän HAED työn tilasin suoraan HAED:ilta oisko ollut 10€. verran ja sain tulostettua samantien (hätänen kun on niin ei malta postissa odotella) lankoja ostan aika usein Tallinnasta siellä tokan hinta viimeksi käydessä oli 48 senttiä. 123 on tehnyt monta kertaa mieli tilata jotain, mut vielä en oo saanut aikaseksi, nopsaan jos haluan tilasin Violariumilta tai Kirjokkaalta, úlkomaalaisista olen käyttänyt CasaCeninaa :)

  VastaaPoista